Any information about the fun attribute is given here.
Moderators: Scenario Moderators , Plugin Moderators
CommanderABab
AB
Posts: 11240 Joined: 07 Jun 2016, 21:12
Plugins: Showcase Store
Version: Beta
Plugin Creator
Platform
#1
Post
by CommanderABab » 29 Aug 2018, 23:50
🛠Line action
🛠Rect condition and action
🛠Fix palm trees and cacti had auto build set to true
Within a function:
Code: Select all
{"type":"rect","w":10,"h":4,"min":1,"max":9999,"inner":[{...}]}
checks if the inner condition occurs ≥ min times and ≤ max times.
similar, it executes the inner actions for each of the specified tiles:
Code: Select all
"actions":[{"type":"rect","w":4,"h":3,"inner":[{...},...]}]
Removing a 4x4 tile area and zoning it dense industrial:
Code: Select all
"actions":
[
{"type":"rect","w":4,"h":4,"inner":
[
{"type":"remove"},
{"type":"build","id":"$zoneindustrial_lvl2"}
]
}
]
Does it work? Does it need more?
Try it and see.
Credits: Lobby
FranchuFranchu
Inhabitant of a Country
Posts: 799 Joined: 28 May 2017, 00:07
Location: Freezing in Argentina
Plugins: Showcase Store
Version: Beta
Plugin Creator
Platform
#2
Post
by FranchuFranchu » 30 Aug 2018, 00:11
That was really necessary for interchange generators
ElephantEthan
Inhabitant of a Megacity
Posts: 294 Joined: 26 Aug 2018, 14:07
Plugins: Showcase Store
Platform
#3
Post
by ElephantEthan » 30 Aug 2018, 06:17
Thank you posting this here, I found a discussion about actions and conditions in a certain radiuses and I was about to ask for that to be moved here.
Mg3094066
Inhabitant of a Supercluster
Posts: 3223 Joined: 28 May 2017, 01:50
Location: Venezuelan Republic of Mexico
Plugins: Showcase Store
Version: Beta
Plugin Creator
Platform
#4
Post
by Mg3094066 » 30 Aug 2018, 06:46
Umm... This may be related with reaction...
Can I program a building to react with a disaster?
Idk a sound...?
Imran M
Inhabitant of a Country
Posts: 844 Joined: 24 Oct 2018, 13:41
Plugins: Showcase Store
Plugin Creator
Platform
#7
Post
by Imran M » 09 Feb 2019, 15:13
Wait, so it make 4x4 rectangle, inner means the space inside it, actions are what it will do inside it? Is this a correct way of putting it?
CERRERA
Townsman
Posts: 48 Joined: 25 Jan 2020, 06:19
Location: Philippines
Plugins: Showcase Store
Version: Beta
Contact:
Plugin Creator
Platform
#9
Post
by CERRERA » 04 Sep 2023, 08:17
Lobby wrote: ↑ 05 Feb 2019, 19:11
True
Hello
Reac
Can make Fun conditions can triggered separated fun attribute?
For example
Code:
Select all Reset
{Hi im fun template
Action
}
{Hi im seperate fun 1 condition if
my result
}
{Hi im seperate fun 2 condition if
my result
}
Or
Code:
Select all Reset
{Hi im fun template i remove building if
}
{Hi im separate fun 1 if building was remove i build
}
{Hi im separate fun 2 if building was remove i build
}
If any of these 2 are possible how can i do that?